Приймаються статті для публікації в № 3 (35)
Міжнародного науково-практичного журналу "Товари і ринки" з технічних та економічних наук 

2020.01(33)

Автор: sveta on . Posted in 2020_01(33)

Міжнародний науково-практичний журнал "Товари і ринки" № 1 (33) 2020
  • статті проходять рецензування;
  • зміст затверджено на засіданні редакційної колегії;
  • видається за рекомендацією Вченої ради КНТЕУ
    (протокол засідання № 6 від 27.02.2020);
  • підписано до друку 18.03.2020. 

 ТИТУЛ
DOI: https://doi.org/10.31617/tr.knute.2020(33)


З М І С Т 

УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ТА БЕЗПЕЧНІСТЮ  
Marinova V., Stoykova T. 
Paper recycling: factors of influence 
 
5
   
РИНКОВІ ДОСЛІДЖЕННЯ  
Poluha V., Zolotarova O., Komakha O. 
Cement dry mixes in Ukraine: market researches
 
16
   
ЛОГІСТИКА ТА УПРАВЛІННЯ ЛАНЦЮГАМИ ПОСТАВОК  
Приймук О.
Дистрибуція швидкопсувних товарів: стратегії ціноутворення 

25
   
УДОСКОНАЛЕННЯ ВЛАСТИВОСТЕЙ ТОВАРІВ  
Osyka V., Karavaiev T., Komakha V. 
Waterproof paper packaging materials: optimization of hydrophobic composition
 
37
   
ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ  
Сидоренко О., Боліла Н., Белінська С.
Мінеральний склад чорноморської акули катран (Squalus acanthias)
 
47
Мотузка Ю., Кошельник А., Романенко О.
Формування консистенції аналога молока з насіння пажитника грецького
 
56
   
НОВІТНІ ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ  
Грабовська О., Кравченко М., Сабадаш Н.
Фруктові начинки для борошняних виробів на основі модифікованого крохмалю і пектину
 
64
Гніцевич В., Васильєва О.
Технологія солодких соусів із плодово-ягідної сировини
 
78
Антонюк І., Медведєва А.
Технологія шербетів з підвищеним вмістом Йоду та Селену
 
85
   
ІСТОРІЯ КОМЕРЦІЙНОЇ ОСВІТИ В УКРАЇНІ  
Литвин Н.
Підготовка фахівців комерційної галузі в Україні у 1920–1930-х рр.

99