НОВІТНІ ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ |
|
КАРПЕНКО П., ПРИТУЛЬСЬКА Н., ФЕДОРОВА Д.
Харчування при коронавірусній інфекції COVID-19 |
5 |
|
|
РИНКОВІ ДОСЛІДЖЕННЯ |
|
ЗІМІНА А., ЛИСА С.
Механізм функціонування "єдиного вікна" в портах України |
22 |
САМСОНОВА Л., СЛОБОДЯН А.
Деформації ринку легкових автомобілів в Україні |
33 |
VOVK Yu.
Predicting the cost of antique cold weapons by a comparative method |
46 |
|
|
УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ТА БЕЗПЕЧНІСТЮ |
|
АНТЮШКО Д., ГОРДОПОЛОВ В., ГУСАРЕВИЧ Н.
ISO 10015:2019: новації щодо управління компетентністю персоналу |
58 |
|
|
МЕТОДОЛОГІЯ ОЦІНЮВАННЯ ЯКОСТІ ТОВАРІВ |
|
ГОЛОВКО Д., ГОНЧАРОВА І., БАРАШОВЕЦЬ Я.
Фератна технологія очищення природних вод |
72 |
|
|
УДОСКОНАЛЕННЯ ВЛАСТИВОСТЕЙ ТОВАРІВ |
|
МЕРЕЖКО Н., ТКАЧУК В., КОМАХА В.
Оптимізація високооктанових бензинів із біодобавками |
84 |
БОНДАРЄВА А., МОКРОУСОВА О.
Формування фізико-механічних властивостей полімер-мінерального покриття
для оздоблення шкір |
97 |
|
|
ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ |
|
MOTUZKA Yu., KOSHELNYK A.
Formation of quality of milk analogue from Greek fenugreek seeds |
110 |
РУБАНКА К., ТЕРЛЕЦЬКА В.
Кавовий напій зі зниженим показником глікемічності |
119 |
БАБІЙ О., БОЖКО Т.
Безпечність і якість фіточаїв українського виробництва |
128 |
|
|
КРИТИКА ТА БІБЛІОГРАФІЯ |
|
КОВАЛЬЧУК К.
Інформаційні технології соціально-економічного моніторингу: новітні підходи
(Відгук на монографію "Моніторинг соціально-економічного розвитку регіону",
автори Пурський О. І., Харченко О. А., Мороз І. О.) |
139 |