МЕТОДОЛОГІЯ ПРОГНОЗУВАННЯ ЗМІН ЯКОСТІ РИБНИХ ПРОДУКТІВ ПІД ЧАС ТОВАРОРУХУ
УДК 658.562:339.142
СИДОРЕНКО Олена,
д. т. н., професор Київського національного торговельно-економічного університету
МЕТОДОЛОГІЯ ПРОГНОЗУВАННЯ ЗМІН ЯКОСТІ РИБНИХ ПРОДУКТІВ ПІД ЧАС ТОВАРОРУХУ
Надано концептуальні основи та результати аналітико-практичних досліджень методології прогнозування змін якості харчових продуктів із метою визначення раціонального терміну зберігання, гарантування стабільного рівня якості споживчих товарів під час товароруху та реалізації в торговельній мережі.
Ключові слова: прогнозування, якість, термін зберігання, кінетична теорія моделювання.
МЕТОДОЛОГІЯ ПРОГНОЗУВАННЯ ЗМІН ЯКОСТІ РИБНИХ ПРОДУКТІВ ПІД ЧАС ТОВАРОРУХУ
СИДОРЕНКО Олена,
д. т. н., професор Київського національного торговельно-економічного університету
МЕТОДОЛОГІЯ ПРОГНОЗУВАННЯ ЗМІН ЯКОСТІ РИБНИХ ПРОДУКТІВ ПІД ЧАС ТОВАРОРУХУ
Надано концептуальні основи та результати аналітико-практичних досліджень методології прогнозування змін якості харчових продуктів із метою визначення раціонального терміну зберігання, гарантування стабільного рівня якості споживчих товарів під час товароруху та реалізації в торговельній мережі.
Ключові слова: прогнозування, якість, термін зберігання, кінетична теорія моделювання.
МЕТОДОЛОГІЯ ПРОГНОЗУВАННЯ ЗМІН ЯКОСТІ РИБНИХ ПРОДУКТІВ ПІД ЧАС ТОВАРОРУХУ