РИНКОВІ ДОСЛІДЖЕННЯ |
ГЕРАСИМЕНКО А., КОВТУН В.
Деформація споживчого попиту під впливом штучної інформаційної асиметрії |
4
|
ПОЛЮГА В., ДЕМЧЕНКО В., ДОСКОЧ О.
Ринок металопрокату в Україні |
16
|
ГАЛЬКО С., ОСІЄВСЬКА В.
Експортно-імпортний потенціал ринку моторних човнів України |
29
|
ЛУЦІВ Н., ЖОЛИНСЬКА Г., СЕНИК Л.
Ринок меду натурального
|
43
|
УДОСКОНАЛЕННЯ ВЛАСТИВОСТЕЙ ТОВАРІВ |
МЕРЕЖКО Н., ТКАЧУК В.
Комплексна оцінка якості моторних палив із біокомпонентами |
57
|
СІМ’ЯЧКО О.
Класифікація кормів для домашніх тварин
|
65
|
НОВІТНІ ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ |
ЛЕВАНДОВСЬКИЙ Л., ВІТРЯК О., ГРАБОВСЬКА О.
Екологізація спільного виробництва спирту і хлібопекарських дріжджів із меляси |
74
|
ГНІЦЕВИЧ В., ВАСИЛЬЄВА О.
Технологія напівфабрикатів на основі топінамбура та кизилу |
82
|
ЮДІНА Т., РОМАНЕНКО Р., БЕЗРУЧЕНКО О.
Підвищення технологічного потенціалу аглютенової борошняної сировини |
93
|
ВЛАСЕНКО І., СЕМКО Т., БАНДУРА В.
Технологія варено-копчених ковбас з використанням солі йодованої
|
103
|
ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ |
BELINSKA S., MOROZ O., SAFIULLINA L.
Consumer properties of fresh and frozen hippophae berries of the Velikan variety |
113
|
ДОНЧЕВСЬКА Р., СИДОРЕНКО О.
Споживна цінність заливних продуктів із прісноводної риби |
121
|