УВАГА! Нова платформа Міжнародного науково-практичного журналу «Товари і ринки».
Перейти за посиланням -  
http://journals.knute.edu.ua/commodities-and-markets/index

2020.04(36)

Автор: sveta on . Posted in 2020

Міжнародний науково-практичний журнал "Товари і ринки" № 4 (36) 2020
  • статті проходять рецензування;
  • зміст затверджено на засіданні редакційної колегії;
  • видається за рекомендацією Вченої ради КНТЕУ
    (протокол засідання № 4 від 26.11.2020);
  • підписано до друку 10.12.2020. 

 ТИТУЛ
DOI: https://doi.org/10.31617/tr.knute.2020(36)

 



РИНКОВІ ДОСЛІДЖЕННЯ
ГЕРАСИМЕНКО А., КОВТУН В.
Деформація споживчого попиту під впливом штучної інформаційної асиметрії
4
 
ПОЛЮГА В., ДЕМЧЕНКО В., ДОСКОЧ О.
Ринок металопрокату в Україні
16
 
ГАЛЬКО С., ОСІЄВСЬКА В.
Експортно-імпортний потенціал ринку моторних човнів України
29
 
ЛУЦІВ Н., ЖОЛИНСЬКА Г., СЕНИК Л.
Ринок меду натурального

 
43

 
УДОСКОНАЛЕННЯ ВЛАСТИВОСТЕЙ ТОВАРІВ
МЕРЕЖКО Н., ТКАЧУК В.
Комплексна оцінка якості моторних палив із біокомпонентами
57
 
СІМ’ЯЧКО О.
Класифікація кормів для домашніх тварин

 
65

 
НОВІТНІ ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
ЛЕВАНДОВСЬКИЙ Л., ВІТРЯК О., ГРАБОВСЬКА О.
Екологізація спільного виробництва спирту і хлібопекарських дріжджів із меляси
74
 
ГНІЦЕВИЧ В., ВАСИЛЬЄВА О.
Технологія напівфабрикатів на основі топінамбура та кизилу
82
 
ЮДІНА Т., РОМАНЕНКО Р., БЕЗРУЧЕНКО О.
Підвищення технологічного потенціалу аглютенової борошняної сировини
93
 
ВЛАСЕНКО І., СЕМКО Т., БАНДУРА В.
Технологія варено-копчених ковбас з використанням солі йодованої

 
103

 
ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
BELINSKA S., MOROZ O., SAFIULLINA L.
Consumer properties of fresh and frozen hippophae berries of the Velikan variety
113
 
ДОНЧЕВСЬКА Р., СИДОРЕНКО О.
Споживна цінність заливних продуктів із прісноводної риби
121