Приймаються статті для публікації в № 4 (40)
Міжнародного науково-практичного журналу "Товари і ринки" з технічних та економічних наук 

2021.03(39)

Автор: sveta on . Posted in 2021

Міжнародний науково-практичний журнал "Товари і ринки" № 3 (39) 2021
  • статті проходять рецензування;
  • зміст затверджено на засіданні редакційної колегії;
  • видається за рекомендацією Вченої ради КНТЕУ
    (протокол засідання № 2 від 31.08.2021);
  • підписано до друку 17.09.2021. 



 ТИТУЛ
DOI: https://doi.org/10.31617/tr.knute.2021(39)

 

Привітання з нагоди 75-річчя
Київського національного торговельно-економічного університету

 
З М І С Т
 
РИНКОВІ ДОСЛІДЖЕННЯ
ФЕДУЛОВА І., ВАСЮТИНСЬКА Ю.
Інноваційна активність підприємств молочної галузі України
4
ПАСІЧНИЙ М.
Ринок тютюнових виробів в Україні: фіскальна та регулююча роль оподаткування
26
П’ЯТНИЦЬКА Г., ГРИГОРЕНКО О.
Управлінські та дизайнерські рішення готельєрів в умовах пандемії

 
42
УДОСКОНАЛЕННЯ ВЛАСТИВОСТЕЙ ТОВАРІВ

ІНДУТНИЙ В., МЕРЕЖКО Н., ПІРКОВІЧ К.
Товарознавча експертиза ювелірних виробів
60
ОСИКА В., КОМАХА О., КОМАХА В.
Паперові пакувальні матеріали: стійкість до руйнівних чинників
75
ПАЛІЄНКО О.
Композитна кераміка спеціального призначення
86
ЗАВАРЗІН О.
Дизайн готельно-ресторанних комплексів: систематизація оздоблювальних матеріалів

 
96
ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
ПРИТУЛЬСЬКА Н., МОТУЗКА Ю., КОШЕЛЬНИК А.
Фізіологічна ефективність напоїв з насіння пажитника грецького
105
АНТЮШКО Д.
Вітамінна цінність продукту для ентерального харчування геродієтичного призначення

 
115

 
НОВІТНІ ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
ФЕДОРОВА Д.
Заварні напівфабрикати з наповнювачами: технологія та якість
126
КРАВЧЕНКО М., МИХАЙЛИК В., МАРУСЯК Т.
Якість пісочного печива з композицією шротів
141