З М І С Т
|
РИНКОВІ ДОСЛІДЖЕННЯ |
АНТЮШКО Д., ШАПОВАЛОВА Н., ГОНЧАР Ю.
Світовий ринок пшениці: виклики воєнного часу |
4 |
ПРИТУЛЬСЬКА Н., МОТУЗКА Ю., КОШЕЛЬНИК А.
Фармацевтичний ринок України: тенденції розвитку в умовах пандемії COVID-19 |
19 |
КІЙКО В., ЯНЧИК М., БОЖКО А.
Халяльні та кошерні харчові продукти: виробництво і сертифікація |
30 |
УС А., МИСЮК В.
Торговельні мережі України: вплив пандемії Sars-Cov-2 |
46 |
РИЖАКОВ Є., МЕЛЬНИКОВИЧ О.
Класифікація рекламного контенту в ритейлі
|
56 |
ЛОГІСТИКА ТА УПРАВЛІННЯ ЛАНЦЮГАМИ ПОСТАВОК |
ПРИЙМУК О.
Перевалка контейнерних вантажів у морських портах: оцінка якості
|
69 |
УДОСКОНАЛЕННЯ ВЛАСТИВОСТЕЙ ТОВАРІВ |
ПОЛЮГА В., ЗОЛОТАРЬОВА О., ЖАЛДАК М.
Властивості зольних мікросфер як наповнювачів у сумішах для мурування
|
81 |
ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ |
БЕЛІНСЬКА С., НЕСТЕРЕНКО Н., МОРОЗ О.
Прогнозні моделі якості заморожених напівфабрикатів із культивованих печериць
|
92 |
НОВІТНІ ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ |
СУКМАНОВ В., СУПРУН А.
Якість пшеничного хліба, збагаченого біологічно активнимиречовинами цибулі |
104 |
ПЕРЕПЕЛИЦЯ М., МАЛОГОЛОВА А.
Технологія шоколадного бісквіта зниженої енергетичної цінності |
116 |