Приймаються статті для публікації в № 2 (42)/2022
Міжнародного науково-практичного журналу "Товари і ринки" з технічних та економічних наук 

2022.01(41)

Автор: sveta on . Posted in 2022

Міжнародний науково-практичний журнал "Товари і ринки" № 1 (41) 2022
  • статті проходять рецензування;
  • зміст затверджено на засіданні редакційної колегії;
  • видається за рекомендацією Вченої ради ДТЕУ
    (протокол засідання № 4 від 07.04.2022);
  • підписано до друку 18.04.2022. 



 ТИТУЛ
DOI: https://doi.org/10.31617/2.2022(41)

 

З М І С Т
 
РИНКОВІ ДОСЛІДЖЕННЯ
АНТЮШКО Д., ШАПОВАЛОВА Н., ГОНЧАР Ю.
Світовий ринок пшениці: виклики воєнного часу
4
ПРИТУЛЬСЬКА Н., МОТУЗКА Ю., КОШЕЛЬНИК А.
Фармацевтичний ринок України: тенденції розвитку в умовах пандемії COVID-19
19
КІЙКО В., ЯНЧИК М., БОЖКО А.
Халяльні та кошерні харчові продукти: виробництво і сертифікація
30
УС А., МИСЮК В.
Торговельні мережі України: вплив пандемії Sars-Cov-2
46
РИЖАКОВ Є., МЕЛЬНИКОВИЧ О.
Класифікація рекламного контенту в ритейлі

 
56
ЛОГІСТИКА ТА УПРАВЛІННЯ ЛАНЦЮГАМИ ПОСТАВОК
ПРИЙМУК О.
Перевалка контейнерних вантажів у морських портах: оцінка якості

 
69
УДОСКОНАЛЕННЯ ВЛАСТИВОСТЕЙ ТОВАРІВ
ПОЛЮГА В., ЗОЛОТАРЬОВА О., ЖАЛДАК М.
Властивості зольних мікросфер як наповнювачів у сумішах для мурування

 
81
ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
БЕЛІНСЬКА С., НЕСТЕРЕНКО Н., МОРОЗ О.
Прогнозні моделі якості заморожених напівфабрикатів із культивованих печериць

 
92
НОВІТНІ ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
СУКМАНОВ В., СУПРУН А.
Якість пшеничного хліба, збагаченого біологічно активнимиречовинами цибулі
104
ПЕРЕПЕЛИЦЯ М., МАЛОГОЛОВА А.
Технологія шоколадного бісквіта зниженої енергетичної цінності
116