ЯКІСТЬ БОРОШНА ІЗ ЗЕРНА ПШЕНИЦІ, ПРОРОЩЕНОГО В РОЗЧИНІ МОРСЬКОЇ ХАРЧОВОЇ СОЛІ
УДК 664.641:664.41
КРАВЧЕНКО Михайло,
д. т. н., професор Київського національного торговельно-економічного університету
КРИВОРУЧКО Мирослав,
асистент Київського національного торговельно-економічного університету
ПОП Тетяна,
асистент Чернівецького ТЕІ Київського національного торговельно-економічного університету
ЯКІСТЬ БОРОШНА ІЗ ЗЕРНА ПШЕНИЦІ, ПРОРОЩЕНОГО В РОЗЧИНІ МОРСЬКОЇ ХАРЧОВОЇ СОЛІ
Досліджено якість борошна із зерна пшениці, пророщеного в розчині морської харчової солі. Визначено основні показники хімічного складу цього борошна і доведено, що воно має вищу харчову цінність порівняно з традиційним аналогом.
Ключові слова: борошно, морська харчова сіль, енергія пророщування, харчова цінність.
ЯКІСТЬ БОРОШНА ІЗ ЗЕРНА ПШЕНИЦІ, ПРОРОЩЕНОГО В РОЗЧИНІ МОРСЬКОЇ ХАРЧОВОЇ СОЛІ
КРАВЧЕНКО Михайло,
д. т. н., професор Київського національного торговельно-економічного університету
КРИВОРУЧКО Мирослав,
асистент Київського національного торговельно-економічного університету
ПОП Тетяна,
асистент Чернівецького ТЕІ Київського національного торговельно-економічного університету
ЯКІСТЬ БОРОШНА ІЗ ЗЕРНА ПШЕНИЦІ, ПРОРОЩЕНОГО В РОЗЧИНІ МОРСЬКОЇ ХАРЧОВОЇ СОЛІ
Досліджено якість борошна із зерна пшениці, пророщеного в розчині морської харчової солі. Визначено основні показники хімічного складу цього борошна і доведено, що воно має вищу харчову цінність порівняно з традиційним аналогом.
Ключові слова: борошно, морська харчова сіль, енергія пророщування, харчова цінність.
