УВАГА! Нова платформа Міжнародного науково-практичного журналу «Товари і ринки».
Перейти за посиланням -  
http://journals.knute.edu.ua/commodities-and-markets/index

Статті

 

Палієнко О.   Композитна кераміка спеціального призначення № 3(39)2021
Антюшко Д,   Елементарний склад геродієтичного продукту для ентерального харчування № 2(38) 2021
Осика В., Комаха О., Комаха В.   Вологоміцні паперові пакувальні матеріали: комплексний показник якості № 1(37) 2021
Аванесова І.   Активи ринку фінансових послуг в Україні № 1(37) 2021
Белінська С., Мороз О., Сафіулліна Л.   Споживні властивості свіжих та заморожених ягід обліпихи сорту Велікан № 4(36) 2020
Притульська Н., Антюшко Д., Шаповалова Н.   Амінокислотний склад продукту для ентерального харчування геродієтичного призначення № 3(35) 2020
Осика В., Комаха В., Комаха О.   Вологоміцні паперові пакувальні матеріали: оцінка властивостей № 3(35) 2020
Багацька К., Дядюша В.   Впровадження драйверів вартості для лісової галузі № 3(35) 2020
Мотузка Ю., Кошельник А.   Формування якості аналога молока з насіння пажитника грецького № 2(34) 2020
Вовк Ю.   Прогнозування вартості антикварної холодної зброї порівняльним методом № 2(34) 2020
Осика В., Караваєв Т., Комаха В.   Вологоміцні паперові пакувальні матеріали: оптимізація гідрофобного складу № 1(33) 2020
Полюга В., Золотарьова О., Комаха О.   Цементні сухі будівельні суміші в Україні: ринкові дослідження № 1(33) 2020
Маринова В., Стойкова Т.   Рециклювання паперу: фактори впливу № 1(33) 2020
Притульська Н., Антюшко Д., Гусаревич Н.   Міжнародний стандарт ISO 19011:2018: перспективи імплементації
 
№ 4(32) 2019
 
Мотузка Ю., A., Ласкова, Яроссова M.   Захист прав споживачів: пріоритети Європейського Союзу № 1(29) 2019
Селіверстова Л.    Тенденції розвитку страхового ринку України № 1(25) 2018
Граф Ґ.-В.    Консьюмеризм у глобальному і особистісному вимірі № 2(24), T2 2017
Жукова Я., Петров П., Кліменко Л.    Експрес-метод кількісного визначення сечовини в молоці № 2(24), T1 2017
Лебська Т., Павлюченко Ю.,
Мойсієнко
 О. 
  Якість і безпечність пресервів із м’яса рапани чорноморської № 2(24), T1 2017
Стойкова Т.   Проблеми та фактори забезпечення безпечності й якості товарів № 2(22) 2016
Файвішенко Д.   Концепції позиціонування торговельних марок № 1(21) 2016
Язамі Р., Гончарова І.   Li-батареї: електрохімічна інтеркаляція фторокомплексних аніонів у вуглецеві нанотрубки № 1(21) 2016
Чикун Н., Севастьянова О.,
Пасальський Б.
  Сорбція йонів важких металів технічними лігнінами № 1(21)2016
Мотузка Ю., Антюшко Д.    Класифікація продуктів для ентерального харчування № 2(20) 2015
Ружевічюс Ю.   Нові виклики до управління якістю № 1(19) 2015
Жмудь Б., Пасальський Б., Чикун Н.   Наноматеріали в мастилах № 1(15) 2013
Швейковська-Мурадін М.,
Фолтинович З.
  Квоти на викиди парникових газів як предмет торгівлі № 2(10) 2010
Ухерек М.   Сучасне вирішення проблеми паковання харчових продуктів № 2(6) 2008
Хохул Д.   Торговельно-економічні відносини між Сполученими Штатами Америки та Китаєм № 1(5) 2008
Стеінка І.   Якість ферментованих молочних продуктів на польському ринку в умовах системи НАССР № 1(5)2008