Палієнко О. |
|
Композитна кераміка спеціального призначення |
№ 3(39)2021 |
Антюшко Д, |
|
Елементарний склад геродієтичного продукту для ентерального харчування |
№ 2(38) 2021 |
Осика В., Комаха О., Комаха В. |
|
Вологоміцні паперові пакувальні матеріали: комплексний показник якості |
№ 1(37) 2021 |
Аванесова І. |
|
Активи ринку фінансових послуг в Україні |
№ 1(37) 2021 |
Белінська С., Мороз О., Сафіулліна Л. |
|
Споживні властивості свіжих та заморожених ягід обліпихи сорту Велікан |
№ 4(36) 2020 |
Притульська Н., Антюшко Д., Шаповалова Н. |
|
Амінокислотний склад продукту для ентерального харчування геродієтичного призначення |
№ 3(35) 2020 |
Осика В., Комаха В., Комаха О. |
|
Вологоміцні паперові пакувальні матеріали: оцінка властивостей |
№ 3(35) 2020 |
Багацька К., Дядюша В. |
|
Впровадження драйверів вартості для лісової галузі |
№ 3(35) 2020 |
Мотузка Ю., Кошельник А. |
|
Формування якості аналога молока з насіння пажитника грецького |
№ 2(34) 2020 |
Вовк Ю. |
|
Прогнозування вартості антикварної холодної зброї порівняльним методом |
№ 2(34) 2020 |
Осика В., Караваєв Т., Комаха В. |
|
Вологоміцні паперові пакувальні матеріали: оптимізація гідрофобного складу |
№ 1(33) 2020 |
Полюга В., Золотарьова О., Комаха О. |
|
Цементні сухі будівельні суміші в Україні: ринкові дослідження |
№ 1(33) 2020 |
Маринова В., Стойкова Т. |
|
Рециклювання паперу: фактори впливу |
№ 1(33) 2020 |
Притульська Н., Антюшко Д., Гусаревич Н. |
|
Міжнародний стандарт ISO 19011:2018: перспективи імплементації
|
№ 4(32) 2019
|
Мотузка Ю., A., Ласкова, Яроссова M. |
|
Захист прав споживачів: пріоритети Європейського Союзу |
№ 1(29) 2019 |
Селіверстова Л. |
|
Тенденції розвитку страхового ринку України |
№ 1(25) 2018 |
Граф Ґ.-В. |
|
Консьюмеризм у глобальному і особистісному вимірі |
№ 2(24), T2 2017 |
Жукова Я., Петров П., Кліменко Л. |
|
Експрес-метод кількісного визначення сечовини в молоці |
№ 2(24), T1 2017 |
Лебська Т., Павлюченко Ю.,
Мойсієнко О. |
|
Якість і безпечність пресервів із м’яса рапани чорноморської |
№ 2(24), T1 2017 |
Стойкова Т. |
|
Проблеми та фактори забезпечення безпечності й якості товарів |
№ 2(22) 2016 |
Файвішенко Д. |
|
Концепції позиціонування торговельних марок |
№ 1(21) 2016 |
Язамі Р., Гончарова І. |
|
Li-батареї: електрохімічна інтеркаляція фторокомплексних аніонів у вуглецеві нанотрубки |
№ 1(21) 2016 |
Чикун Н., Севастьянова О.,
Пасальський Б. |
|
Сорбція йонів важких металів технічними лігнінами |
№ 1(21)2016 |
Мотузка Ю., Антюшко Д. |
|
Класифікація продуктів для ентерального харчування |
№ 2(20) 2015 |
Ружевічюс Ю. |
|
Нові виклики до управління якістю |
№ 1(19) 2015 |
Жмудь Б., Пасальський Б., Чикун Н. |
|
Наноматеріали в мастилах |
№ 1(15) 2013 |
Швейковська-Мурадін М.,
Фолтинович З. |
|
Квоти на викиди парникових газів як предмет торгівлі |
№ 2(10) 2010 |
Ухерек М. |
|
Сучасне вирішення проблеми паковання харчових продуктів |
№ 2(6) 2008 |
Хохул Д. |
|
Торговельно-економічні відносини між Сполученими Штатами Америки та Китаєм |
№ 1(5) 2008 |
Стеінка І. |
|
Якість ферментованих молочних продуктів на польському ринку в умовах системи НАССР |
№ 1(5)2008 |