ОЦІНКА ЯКОСТІ ЦУКРУ ТА ЦУКРОЗАМІННИКІВ
УДК 664.1.002.38
ДОРОХОВИЧ В.,
д. т. н., доцент Київського національного торговельно-економічного університету
СОЛОВЙОВА О.,
аспірант Національного університету харчових технологій
ОЦІНКА ЯКОСТІ ЦУКРУ ТА ЦУКРОЗАМІННИКІВ
Представлено якісні характеристики цукру (цукрози), глюкози та фруктози. Оцінку якості проведено за основними принципами кваліметрії. Комплексний показник якості цукрози дорівнює 0.557; глюкози – 0.336; фруктози – 0.808.
ОЦІНКА ЯКОСТІ ЦУКРУ ТА ЦУКРОЗАМІННИКІВ
ДОРОХОВИЧ В.,
д. т. н., доцент Київського національного торговельно-економічного університету
СОЛОВЙОВА О.,
аспірант Національного університету харчових технологій
ОЦІНКА ЯКОСТІ ЦУКРУ ТА ЦУКРОЗАМІННИКІВ
Представлено якісні характеристики цукру (цукрози), глюкози та фруктози. Оцінку якості проведено за основними принципами кваліметрії. Комплексний показник якості цукрози дорівнює 0.557; глюкози – 0.336; фруктози – 0.808.
