СТАН ХАРЧУВАННЯ НАСЕЛЕННЯ УКРАЇНИ
УДК 612.3(477):577.12
ЄГОРОВ Б.,
д. т. н., професор Одеської національної академії харчових технологій
МАРДАР М.,
к. т. н., доцент Одеської національної академії харчових технологій
СТАН ХАРЧУВАННЯ НАСЕЛЕННЯ УКРАЇНИ
Розглянуто основні фактори, які впливають на здоров’я людини. Особливу увагу приділено харчуванню. Наведено норми та проаналізовано фактичне споживання основних продуктів харчування населенням України. Підкреслено вплив біологічно активних речовин їжі на здоров’я певних груп населення.
СТАН ХАРЧУВАННЯ НАСЕЛЕННЯ УКРАЇНИ
ЄГОРОВ Б.,
д. т. н., професор Одеської національної академії харчових технологій
МАРДАР М.,
к. т. н., доцент Одеської національної академії харчових технологій
СТАН ХАРЧУВАННЯ НАСЕЛЕННЯ УКРАЇНИ
Розглянуто основні фактори, які впливають на здоров’я людини. Особливу увагу приділено харчуванню. Наведено норми та проаналізовано фактичне споживання основних продуктів харчування населенням України. Підкреслено вплив біологічно активних речовин їжі на здоров’я певних груп населення.
