КОНЦЕПТУАЛЬНІ ЗАСАДИ ГАРАНТІЙ БЕЗПЕЧНОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
УДК 613.2
БЕЛІНСЬКА С.,
д. т. н., професор Київського національного торговельно-економічного університету
ОРЛОВА Н.,
д. т. н., професор Київського національного торговельно-економічного університету
МОТУЗКА Ю.,
к. т. н., доцент Київського національного торговельно-економічного університету
КОНЦЕПТУАЛЬНІ ЗАСАДИ ГАРАНТІЙ БЕЗПЕЧНОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
Проаналізовано вітчизняний та підхід інших країн щодо гарантування безпечності харчових продуктів. Розглянуто найпоширеніші у світовій практиці міжнародні добровільні стандарти BRC, IFS, GlobalGap, їх структуру, особливості, досвід і перспективи впровадження з позиції гарантування безпечності харчових продуктів.
КОНЦЕПТУАЛЬНІ ЗАСАДИ ГАРАНТІЙ БЕЗПЕЧНОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
БЕЛІНСЬКА С.,
д. т. н., професор Київського національного торговельно-економічного університету
ОРЛОВА Н.,
д. т. н., професор Київського національного торговельно-економічного університету
МОТУЗКА Ю.,
к. т. н., доцент Київського національного торговельно-економічного університету
КОНЦЕПТУАЛЬНІ ЗАСАДИ ГАРАНТІЙ БЕЗПЕЧНОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
Проаналізовано вітчизняний та підхід інших країн щодо гарантування безпечності харчових продуктів. Розглянуто найпоширеніші у світовій практиці міжнародні добровільні стандарти BRC, IFS, GlobalGap, їх структуру, особливості, досвід і перспективи впровадження з позиції гарантування безпечності харчових продуктів.
