ФРУКТОВІ СОУСИ НА ОСНОВІ ПРОДУКТІВ ПЕРЕРОБКИ ХУРМИ
УДК 641.8:641.52 0
ДЗЮНДЗЯ Оксана,
аспірант Київського національного торговельно-економічного університету
ФРУКТОВІ СОУСИ НА ОСНОВІ ПРОДУКТІВ ПЕРЕРОБКИ ХУРМИ
Розроблено нові рецептури й технології солодких соусів на основі продуктів переробки хурми – порошку та пюре із сухофруктів. Досліджено їхні органолептичні, фізико-хімічні, структурно-механічні та мікробіологічні показники якості. На основі отриманих результатів нові соуси рекомендовано до вживання, а також для використання в солодких стравах, кондитерських виробах, для оформлення морозива, молочних виробів тощо.
ФРУКТОВІ СОУСИ НА ОСНОВІ ПРОДУКТІВ ПЕРЕРОБКИ ХУРМИ
ДЗЮНДЗЯ Оксана,
аспірант Київського національного торговельно-економічного університету
ФРУКТОВІ СОУСИ НА ОСНОВІ ПРОДУКТІВ ПЕРЕРОБКИ ХУРМИ
Розроблено нові рецептури й технології солодких соусів на основі продуктів переробки хурми – порошку та пюре із сухофруктів. Досліджено їхні органолептичні, фізико-хімічні, структурно-механічні та мікробіологічні показники якості. На основі отриманих результатів нові соуси рекомендовано до вживання, а також для використання в солодких стравах, кондитерських виробах, для оформлення морозива, молочних виробів тощо.
