АНАЛІЗУВАННЯ МІКРОБІОЛОГІЧНИХ НЕБЕЗПЕЧНИХ ЧИННИКІВ ВИРОБНИЦТВА СИНБІОТИЧНИХ МОЛОЧНИХ НАПОЇВ ПРИ РОЗРОБЦІ СИСТЕМИ НАССР
УДК 637.141.8
ГОЛУБ Богдан,
к. т. н., доцент Київського національного торговельно-економічного університету
АНАЛІЗУВАННЯ МІКРОБІОЛОГІЧНИХ НЕБЕЗПЕЧНИХ ЧИННИКІВ ВИРОБНИЦТВА СИНБІОТИЧНИХ МОЛОЧНИХ НАПОЇВ ПРИ РОЗРОБЦІ СИСТЕМИ НАССР
Розглянуто критерії оцінки безпечності синбіотичних молочних напоїв та особливості включення цих критеріїв до системи НАССР підприємства. Висвітлено роль і місце програм-передумов у формуванні системи управління безпечністю харчових продуктів на засадах НАССР.
АНАЛІЗУВАННЯ МІКРОБІОЛОГІЧНИХ НЕБЕЗПЕЧНИХ ЧИННИКІВ ВИРОБНИЦТВА СИНБІОТИЧНИХ МОЛОЧНИХ НАПОЇВ ПРИ РОЗРОБЦІ СИСТЕМИ НАССР
ГОЛУБ Богдан,
к. т. н., доцент Київського національного торговельно-економічного університету
АНАЛІЗУВАННЯ МІКРОБІОЛОГІЧНИХ НЕБЕЗПЕЧНИХ ЧИННИКІВ ВИРОБНИЦТВА СИНБІОТИЧНИХ МОЛОЧНИХ НАПОЇВ ПРИ РОЗРОБЦІ СИСТЕМИ НАССР
Розглянуто критерії оцінки безпечності синбіотичних молочних напоїв та особливості включення цих критеріїв до системи НАССР підприємства. Висвітлено роль і місце програм-передумов у формуванні системи управління безпечністю харчових продуктів на засадах НАССР.
