УВАГА! Нова платформа Міжнародного науково-практичного журналу «Товари і ринки».
Перейти за посиланням -  
http://journals.knute.edu.ua/commodities-and-markets/index

Статті

ДОСЛІДЖЕННЯ АРОМАТУ СОРТОВИХ ЯБЛУЧНИХ СОКІВ

Автор: Редактор on . Posted in 2010-1

УДК 663.81: 001.8
 
ГОРЯЧОВА  Олена,
асистент Полтавського університету  споживчої кооперації України
 
НАУМЕНКО Ксенія,
мол. наук. співробітник Національного  університету харчових технологій (м. Київ)
 
ДОСЛІДЖЕННЯ АРОМАТУ СОРТОВИХ ЯБЛУЧНИХ СОКІВ
 
Проаналізовано особливості формування аромату яблучних соків. Наведено результати дослідження ароматичних властивостей сортових яблучних соків методами сенсорного аналізу (балової оцінки, багатократних порівнянь) і хроматографії. Виділено помологічні сорти яблук, соки з яких характеризуються найкращим ароматом.
 
 ДОСЛІДЖЕННЯ АРОМАТУ СОРТОВИХ ЯБЛУЧНИХ СОКІВ