ЯКІСТЬ МАЙОНЕЗУ ЯК ФАКТОР ЙОГО КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ
УДК 664.34:658.821
ТИЩЕНКО Євгенія,
к. т. н., доцент Київського національного торговельно-економічного університету
ЛУК’ЯНЧУК Тетяна,
провідний спеціаліст ВАТ "Акціонерна страхова компанія "Енергополіс"
ЯКІСТЬ МАЙОНЕЗУ ЯК ФАКТОР ЙОГО КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ
Проаналізовано обсяги виробництва майонезу в останні роки в Україні. Досліджено якість дев’яти зразків висококалорійного майонезу "Провансаль" різних торгових марок. Показано вплив якості на забезпечення конкурентоспроможності майонезної продукції, її позиціонування на ринку товарів і задоволення потреб споживачів.
ЯКІСТЬ МАЙОНЕЗУ ЯК ФАКТОР ЙОГО КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ
ТИЩЕНКО Євгенія,
к. т. н., доцент Київського національного торговельно-економічного університету
ЛУК’ЯНЧУК Тетяна,
провідний спеціаліст ВАТ "Акціонерна страхова компанія "Енергополіс"
ЯКІСТЬ МАЙОНЕЗУ ЯК ФАКТОР ЙОГО КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ
Проаналізовано обсяги виробництва майонезу в останні роки в Україні. Досліджено якість дев’яти зразків висококалорійного майонезу "Провансаль" різних торгових марок. Показано вплив якості на забезпечення конкурентоспроможності майонезної продукції, її позиціонування на ринку товарів і задоволення потреб споживачів.
ЯКІСТЬ МАЙОНЕЗУ ЯК ФАКТОР ЙОГО КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ