БІОЛОГІЧНА ЦІННІСТЬ БІЛКІВ ЗАЛИВНОЇ РИБНОЇ ПРОДУКЦІЇ
УДК 664.951.53 : 639.38
СИДОРЕНКО Олена,
к. т. н., доцент Київського національного торговельно-економічного університету
МОСКАЛЮК Раїса,
аспірант Київського національного торговельно-економічного університету
ПАВЛЮЧЕНКО Юрій,
к. т. н., доцент Київського національного торговельно-економічного університету
БІОЛОГІЧНА ЦІННІСТЬ БІЛКІВ ЗАЛИВНОЇ РИБНОЇ ПРОДУКЦІЇ
Розроблено технологію виробництва заливної прісноводної риби з додаванням рослинної сировини, морських водоростей та стабілізаторів консистенції природного походження. Представлено результати дослідження біологічної цінності білків заливної рибної продукції. Встановлено, що розроблена продукція є цінним джерелом легкозасвоюваного повноцінного білка для організму людини.
БІОЛОГІЧНА ЦІННІСТЬ БІЛКІВ ЗАЛИВНОЇ РИБНОЇ ПРОДУКЦІЇ
СИДОРЕНКО Олена,
к. т. н., доцент Київського національного торговельно-економічного університету
МОСКАЛЮК Раїса,
аспірант Київського національного торговельно-економічного університету
ПАВЛЮЧЕНКО Юрій,
к. т. н., доцент Київського національного торговельно-економічного університету
БІОЛОГІЧНА ЦІННІСТЬ БІЛКІВ ЗАЛИВНОЇ РИБНОЇ ПРОДУКЦІЇ
Розроблено технологію виробництва заливної прісноводної риби з додаванням рослинної сировини, морських водоростей та стабілізаторів консистенції природного походження. Представлено результати дослідження біологічної цінності білків заливної рибної продукції. Встановлено, що розроблена продукція є цінним джерелом легкозасвоюваного повноцінного білка для організму людини.
