АНАЛІЗ ХАРЧОВОГО РАЦІОНУ ДІТЕЙ ШКІЛЬНОГО ВІКУ В УМОВАХ САНАТОРНО-КУРОРТНОГО ЗАКЛАДУ
УДК 371.217.2
ПЕРЕСІЧНИЙ Михайло,
д. т. н., професор Київського національного торговельно-економічного університету
СОБКО Анна,
к. т. н., ст. викладач Черкаського національного університету ім. Б. Хмельницького
АНАЛІЗ ХАРЧОВОГО РАЦІОНУ ДІТЕЙ ШКІЛЬНОГО ВІКУ В УМОВАХ САНАТОРНО-КУРОРТНОГО ЗАКЛАДУ
Надано результати аналізу хімічного складу харчового раціону дітей шкільного віку в умовах санаторно-курортного закладу. Обґрунтовано необхідність суттєвого коригування раціону з урахуванням засвоюваності, синергізму та взаємодії речовин, що входять до складу продуктів харчування, сучасні потреби дитячого організму в деяких вітамінах і мікроелементах.
АНАЛІЗ ХАРЧОВОГО РАЦІОНУ ДІТЕЙ ШКІЛЬНОГО ВІКУ В УМОВАХ САНАТОРНО-КУРОРТНОГО ЗАКЛАДУ
ПЕРЕСІЧНИЙ Михайло,
д. т. н., професор Київського національного торговельно-економічного університету
СОБКО Анна,
к. т. н., ст. викладач Черкаського національного університету ім. Б. Хмельницького
АНАЛІЗ ХАРЧОВОГО РАЦІОНУ ДІТЕЙ ШКІЛЬНОГО ВІКУ В УМОВАХ САНАТОРНО-КУРОРТНОГО ЗАКЛАДУ
Надано результати аналізу хімічного складу харчового раціону дітей шкільного віку в умовах санаторно-курортного закладу. Обґрунтовано необхідність суттєвого коригування раціону з урахуванням засвоюваності, синергізму та взаємодії речовин, що входять до складу продуктів харчування, сучасні потреби дитячого організму в деяких вітамінах і мікроелементах.
АНАЛІЗ ХАРЧОВОГО РАЦІОНУ ДІТЕЙ ШКІЛЬНОГО ВІКУ В УМОВАХ САНАТОРНО-КУРОРТНОГО ЗАКЛАДУ