ФІЗІОЛОГІЧНІ ТА ТЕХНОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ЗАСТОСУВАННЯ ГІДРОКОЛОЇДІВ У ВИРОБНИЦТВІ РИБНИХ КУЛІНАРНИХ ВИРОБІВ
УДК 641.8-035.575.6
СИДОРЕНКО О.,
к. т. н., доцент Київського національного торговельно-економічного університету
МОСКАЛЮК Р.,
аспірант Київського національного торговельно-економічного університету
ФІЗІОЛОГІЧНІ ТА ТЕХНОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ЗАСТОСУВАННЯ ГІДРОКОЛОЇДІВ У ВИРОБНИЦТВІ РИБНИХ КУЛІНАРНИХ ВИРОБІВ
Розглянуто фізіологічні та технологічні аспекти застосування гідроколоїдів у виробництві заливних рибних кулінарних виробів підвищеної біологічної цінності. Визначено раціональні концентрації гідроколоїдів для виготовлення заливної прісноводної риби з наступним заморожуванням для подовження терміну зберігання.
ФІЗІОЛОГІЧНІ ТА ТЕХНОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ЗАСТОСУВАННЯ ГІДРОКОЛОЇДІВ У ВИРОБНИЦТВІ РИБНИХ КУЛІНАРНИХ ВИРОБІВ
СИДОРЕНКО О.,
к. т. н., доцент Київського національного торговельно-економічного університету
МОСКАЛЮК Р.,
аспірант Київського національного торговельно-економічного університету
ФІЗІОЛОГІЧНІ ТА ТЕХНОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ЗАСТОСУВАННЯ ГІДРОКОЛОЇДІВ У ВИРОБНИЦТВІ РИБНИХ КУЛІНАРНИХ ВИРОБІВ
Розглянуто фізіологічні та технологічні аспекти застосування гідроколоїдів у виробництві заливних рибних кулінарних виробів підвищеної біологічної цінності. Визначено раціональні концентрації гідроколоїдів для виготовлення заливної прісноводної риби з наступним заморожуванням для подовження терміну зберігання.
