ОЦІНКА ЯКОСТІ НОВИХ СОУСІВ ПІДВИЩЕНОЇ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ
УДК 664.871
АНТОНЕНКО А.,
аспірант Київського національного торговельно-економічного університету
ОЦІНКА ЯКОСТІ НОВИХ СОУСІВ ПІДВИЩЕНОЇ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ
Представлено результати дослідження нових видів соусів "Сонячний" і "Баланс" на основі композиційної суміші з використанням добавки білково-жирової "Подарунок сонця" (Супер), фібрегаму та лактату кальцію. Отримані результати дають змогу рекомендувати продукцію для широких верств населення, особливо для робітників шкідливих виробництв і людей, які мешкають на забруднених територіях.
ОЦІНКА ЯКОСТІ НОВИХ СОУСІВ ПІДВИЩЕНОЇ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ
АНТОНЕНКО А.,
аспірант Київського національного торговельно-економічного університету
ОЦІНКА ЯКОСТІ НОВИХ СОУСІВ ПІДВИЩЕНОЇ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ
Представлено результати дослідження нових видів соусів "Сонячний" і "Баланс" на основі композиційної суміші з використанням добавки білково-жирової "Подарунок сонця" (Супер), фібрегаму та лактату кальцію. Отримані результати дають змогу рекомендувати продукцію для широких верств населення, особливо для робітників шкідливих виробництв і людей, які мешкають на забруднених територіях.
