ОЦІНКА ЯКОСТІ ШВИДКОЗАМОРОЖЕНОГО НАПІВФАБРИКАТУ "ЛЕЧО ОВОЧЕВЕ"
УДК 641.528.002.22
КАМЄНЄВА Н.,
аспірант Київського національного торговельно-економічного університету
ОЦІНКА ЯКОСТІ ШВИДКОЗАМОРОЖЕНОГО НАПІВФАБРИКАТУ "ЛЕЧО ОВОЧЕВЕ"
Представлено оцінку якості швидкозамороженого напівфабрикату "Лечо овочеве" з додаванням камеді ксантанової та альгінату натрію за органолептичними й фізико-хімічними показниками. Установлено, що додавання полісахаридів природного походження позитивно впливає на дегустаційну оцінку та харчову й біологічну цінність напівфабрикатів.
ОЦІНКА ЯКОСТІ ШВИДКОЗАМОРОЖЕНОГО НАПІВФАБРИКАТУ "ЛЕЧО ОВОЧЕВЕ"
КАМЄНЄВА Н.,
аспірант Київського національного торговельно-економічного університету
ОЦІНКА ЯКОСТІ ШВИДКОЗАМОРОЖЕНОГО НАПІВФАБРИКАТУ "ЛЕЧО ОВОЧЕВЕ"
Представлено оцінку якості швидкозамороженого напівфабрикату "Лечо овочеве" з додаванням камеді ксантанової та альгінату натрію за органолептичними й фізико-хімічними показниками. Установлено, що додавання полісахаридів природного походження позитивно впливає на дегустаційну оцінку та харчову й біологічну цінність напівфабрикатів.
