ЗМІСТ
|
Інформація про 16-й симпозіум IGWT |
5 |
РИНКОВІ ДОСЛІДЖЕННЯ |
МАРЦИН В.
Грошово-кредитна політика України на шляху до макроекономічної стабілізації |
7
|
ДЖУМАСЕЙТОВА А.
Интеграция республики Казахстан в мировые товарные рынки |
15 |
АРТЮХ Т., ІНДУТНА Т.
Сучасні напрями розвитку ринку культивованих перлів |
21 |
ПРИТУЛЬСЬКА Н., БОНДАРЕНКО Є., МОТУЗКА Ю.
Вибір упаковки для морозива за принципами мерчандайзингу |
26 |
КЮРЧЕВА Л.
Економічна ефективність заморожування і зберігання столового винограду |
31 |
ПЕРЕСІЧНИЙ М., ЗАВАДИНСЬКА О., ЗУБАР Н.
Оцінка якості харчування студентів у вищих навчальних закладах України |
35 |
НОВІТНІ ТЕХНОЛОГІЇ ОЗДОРОВЧИХ ПРОДУКТІВ |
ГОЛУБ Б., ДАНИЛЕНКО С., РУДАВСЬКА Г.
Біфідогенні властивості цикорію (Cichorium intybus) |
40 |
БИТЮТСЬКА О.
Удосконалення технології виробництва біологічно активної добавки з чорноморської мідії |
49 |
КОРЗУН В., СОБКО А.
Медико-біологічна оцінка борошняних кондитерських виробів із ламінарією та селеном |
62 |
ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ |
|
67 |
БЕЛІНСЬКА С., ОРЛОВА Н., КИТАЄВ О.
Особливості кристалоутворення під час заморожування суниць |
74 |
ЗАМОРСЬКА І.
Підвищення вітамінної цінності замороженого пюре з вишні |
81 |
КАМЄНЄВА Н.
Оцінка якості заморожених томатів у власному соку |
85 |
ВАСИЛИШИНА О., ОСОКІНА Н.
Проектування вишневих джемів, збагачених пектиновмісним плодовим пюре |
91 |
ТОКАР А., МАЗУР В.
Біологічно активні речовини некріплених плодово-ягідних виноматеріалів |
95 |
РЯБЧЕНКО Н.
Асортимент і якість м’яких розсільних сирів на ринку України |
101 |
ЛЕБСЬКА Т., КУРБАТОВА І.
Порівняльний аналіз харчової та біологічної цінності мідій різних морів |
108 |
МЕДВЕДЄВА А., ДЗЮНДЗЯ О.
Використання субтропічної сировини в технологіях самбуків |
113 |
ГРИГОРЕНКО О.
Оцінка раціонів харчування учнів у професійно-технічних навчальних закладах України |
118 |
УДОСКОНАЛЕННЯ СПОЖИВЧИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ НЕПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ |
ЯЦЕНКО Ю.
Удосконалення практичної класифікації тканин |
124 |
ГЛУШКОВА Т., БАРАБАШ С.
Поліпшення властивостей паперу для зошитів при використанні композицій волокнистих напівфабрикатів |
129 |
МЕЛЬНИК А., ЗІМІНА Н.
Вплив багаторазового прання на фізико-механічні властивості вибілених лляних столових тканин |
135 |
ПРОБЛЕМИ БЕЗПЕЧНОСТІ ТОВАРІВ |
UCHEREK M.
Present-day solutions with regard to packaging of food product |
140 |
СИДОРЕНКО О.
Наукове обґрунтування режиму стерилізації риборослинних консервів |
147 |