СТАН УКРАЇНСЬКОГО РИНКУ М’ЯСА І М’ЯСОПРОДУКТІВ
УДК [338.439.5:637.5](477)
ПІЧКУР Тетяна,
аспірант Національного університету біоресурсів і природокористування
БАНДУРЕНКО Галина,
к. т. н., доцент Національного університету харчових технологій
ЗАСЄКІН Дмитро,
д. в. н., професор Національного університету біоресурсів і природокористування
СТАН УКРАЇНСЬКОГО РИНКУ М’ЯСА І М’ЯСОПРОДУКТІВ
Розглянуто стан вітчизняного ринку м’яса та продуктів його переробки за 2005–2010 рр. Проаналізовано динаміку розвитку окремих сегментів цього ринку. Охарактеризовано групу основних виробників м’ясопродукції. Визначено низку проблем, що гальмують розвиток м’ясного ринку України, та запропоновано шляхи їх подолання.
СТАН УКРАЇНСЬКОГО РИНКУ М’ЯСА І М’ЯСОПРОДУКТІВ
ПІЧКУР Тетяна,
аспірант Національного університету біоресурсів і природокористування
БАНДУРЕНКО Галина,
к. т. н., доцент Національного університету харчових технологій
ЗАСЄКІН Дмитро,
д. в. н., професор Національного університету біоресурсів і природокористування
СТАН УКРАЇНСЬКОГО РИНКУ М’ЯСА І М’ЯСОПРОДУКТІВ
Розглянуто стан вітчизняного ринку м’яса та продуктів його переробки за 2005–2010 рр. Проаналізовано динаміку розвитку окремих сегментів цього ринку. Охарактеризовано групу основних виробників м’ясопродукції. Визначено низку проблем, що гальмують розвиток м’ясного ринку України, та запропоновано шляхи їх подолання.
