УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ БАЛЬЗАМІВ АНТИОКСИДАНТНОГО ТА ПРОТИМІКРОБНОГО СПРЯМУВАННЯ
УДК 663.8.05
ЧЕПЕЛЬ Наталія,
к. т. н., ст. наук. співробітник Національного університету харчових технологій
УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ БАЛЬЗАМІВ АНТИОКСИДАНТНОГО ТА ПРОТИМІКРОБНОГО СПРЯМУВАННЯ
Наведено комплекс досліджень для удосконалення технології бальзамів антиоксидантної та протимікробної дії на основі лікарських трав. Запропонований спосіб передбачає складання композиції лікарських трав заданого фармакологічного спрямування, одержання екстрактивної та ароматичної складових бальзаму із застосуванням симплекс-методу математичного моделювання.
УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ БАЛЬЗАМІВ АНТИОКСИДАНТНОГО ТА ПРОТИМІКРОБНОГО СПРЯМУВАННЯ
ЧЕПЕЛЬ Наталія,
к. т. н., ст. наук. співробітник Національного університету харчових технологій
УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ БАЛЬЗАМІВ АНТИОКСИДАНТНОГО ТА ПРОТИМІКРОБНОГО СПРЯМУВАННЯ
Наведено комплекс досліджень для удосконалення технології бальзамів антиоксидантної та протимікробної дії на основі лікарських трав. Запропонований спосіб передбачає складання композиції лікарських трав заданого фармакологічного спрямування, одержання екстрактивної та ароматичної складових бальзаму із застосуванням симплекс-методу математичного моделювання.
