СПОЖИВНІ ВЛАСТИВОСТІ СМЕТАННО-РОСЛИННИХ СОУСІВ
УДК 641.887
РУДАВСЬКА Ганна,
д. с.-г. н., професор Київського національного торговельно-економічного університету
ЖУКЕВИЧ Олена,
аспірант Київського національного торговельно-економічного університету
СПОЖИВНІ ВЛАСТИВОСТІ СМЕТАННО-РОСЛИННИХ СОУСІВ
Досліджено споживні властивості розроблених нових сметанних соусів із хріном і гірчицею за органолептичними, фізико-хімічними та структурно-механічними показниками. Розраховано комплексний показник якості соусів. Встановлено, що комбінування молочної, яєчної та рослинної сировини дає змогу надати готовим продуктам високі органолептичні властивості й харчову цінність.
СПОЖИВНІ ВЛАСТИВОСТІ СМЕТАННО-РОСЛИННИХ СОУСІВ
РУДАВСЬКА Ганна,
д. с.-г. н., професор Київського національного торговельно-економічного університету
ЖУКЕВИЧ Олена,
аспірант Київського національного торговельно-економічного університету
СПОЖИВНІ ВЛАСТИВОСТІ СМЕТАННО-РОСЛИННИХ СОУСІВ
Досліджено споживні властивості розроблених нових сметанних соусів із хріном і гірчицею за органолептичними, фізико-хімічними та структурно-механічними показниками. Розраховано комплексний показник якості соусів. Встановлено, що комбінування молочної, яєчної та рослинної сировини дає змогу надати готовим продуктам високі органолептичні властивості й харчову цінність.
