ПРОГНОЗУВАННЯ СТРОКУ ПРИДАТНОСТІ АРОМАТИЗАТОРІВ ІЗ ЕФІРООЛІЙНОЇ СИРОВИНИ
УДК 633.8
КОВАЛЬ Ольга,
к. т. н., доцент Національного університету харчових технологій
ФРОЛОВА Наталія,
к. т. н., доцент Національного університету харчових технологій
СИЛКА Ірина,
мол. наук. співробітник Національного університету харчових технологій
ПРОГНОЗУВАННЯ СТРОКУ ПРИДАТНОСТІ АРОМАТИЗАТОРІВ ІЗ ЕФІРООЛІЙНОЇ СИРОВИНИ
На основі проведених досліджень створено математичну модель процесу змін показників якості, яка може включати в себе всі фактори, які впливають на швидкість зниження якості при зберіганні, що дає змогу прогнозувати строк придатності натуральних ароматизаторів.
ПРОГНОЗУВАННЯ СТРОКУ ПРИДАТНОСТІ АРОМАТИЗАТОРІВ ІЗ ЕФІРООЛІЙНОЇ СИРОВИНИ
КОВАЛЬ Ольга,
к. т. н., доцент Національного університету харчових технологій
ФРОЛОВА Наталія,
к. т. н., доцент Національного університету харчових технологій
СИЛКА Ірина,
мол. наук. співробітник Національного університету харчових технологій
ПРОГНОЗУВАННЯ СТРОКУ ПРИДАТНОСТІ АРОМАТИЗАТОРІВ ІЗ ЕФІРООЛІЙНОЇ СИРОВИНИ
На основі проведених досліджень створено математичну модель процесу змін показників якості, яка може включати в себе всі фактори, які впливають на швидкість зниження якості при зберіганні, що дає змогу прогнозувати строк придатності натуральних ароматизаторів.
