ЗМІСТ |
РИНКОВІ ДОСЛІДЖЕННЯ |
РУЖЕВИЧЮС Ю. |
Системи і засоби соціально відповідального та стійко розвиваючого підприємництва: національнийта міжнародний контекст |
5 |
ПАВЛОВА О. |
Проблеми функціонуваннявиноробних підприємств в умовах інноваційного розвитку |
19 |
КОЗЛОВА С. |
Ринок морепродуктів України:аналіз і тенденції |
24 |
ТКАЧЕНКО Т.,
ДУПЛЯК Т. |
Рейтингова оцінка регіональногорівня розвитку виставковоїдіяльності в Україні |
30 |
ГАЛИК І.,
СЕМАК Б. |
Роль товарознавства у формуванніта стандартизації еколого- гігієнічних вимог до товарівлегкої промисловості України |
37 |
ПУШКАР Г.,
СЕМАК Б., МОЛ. |
Проблеми формування сегментаринку інтер’єрного текстилюв Україні |
43 |
НОВІТНІ ТЕХНОЛОГІЇ ОЗДОРОВЧИХ ПРОДУКТІВ |
ПИВОВАРОВ Є. |
Кінетика процесу структурування харчових модельних системна основі іонотропного полісаха- риду натрію альгінату |
48 |
ДМИТРИК І. |
Особливості використанняхарчових текстур у молекулярній технології |
58 |
ДЗЮНДЗЯ О. |
Перспективи використання хурмиу виробництві продуктів харчування функціонального призначення |
65 |
МУСІЙЧУК О. |
Нові види функціональних бутербродних паст на основі продуктів переробки молочної сироватки |
70 |
АНТОНЕНКО А.,
КРАВЧЕНКО М. |
Наукове обґрунтування і розроблення фруктових систем як основидля солодких соусів |
76 |
ПЕРЕСІЧНИЙ М.,
НЕІЛЕНКО С. |
Технологія молочних і овочевихнапоїв радіозахисної дії |
83 |
КОРЗУН В.,
АНТОНЮК І.,
БУРЯЧЕНКО Л. |
Радіозахисні властивості салатівіз бурими морськими водоростями |
88 |
ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ |
ТАРАБРІНА І. |
Конкурентоспроможність сортів столового винограду |
96 |
КОЛТУНОВ В.,
ВОВК М. |
Товарознавча оцінка сортівгарбуза, районованиху Поліській зоні України |
101 |
БЄЛІНСЬКА Є. |
Зміни хімічного складу редисузалежно від виду упаковки |
108 |
СЄНОГОНОВА Л. |
Сенсорні властивості цукерок для спортсменів |
115 |
ГОЛУБ Б.,
ДАНИЛЕНКО С.,
РУДАВСЬКА Г. |
Вплив пропіоновокислих бактерійна динаміку біфідофлори під час ферментації молока |
121 |
РЯБЧЕНКО Н.,
ГУЦЬ В.,
ГУБЕНЯ О. |
Структурно-механічні властивостіяк складова якості м’якихрозсільних сирів |
128 |
СИДОРЕНКО О.,
МОСКАЛЮК Р.,
ДРОБА Н. |
Реологічні властивостістабілізаційних системдля заливних рибних продуктів |
134 |
ХЛІБІЙЧУК В. |
Якість раціонів шкільногохарчування |
142 |
УДОСКОНАЛЕННЯСПОЖИВЧИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ НЕПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ |
ХЛЄБНІКОВА Н.,
ОМЕЛЬЧЕНКО Н. |
Проблеми понятійно-терміно- логічного апарату в нормативних документах хутряної галузі |
147 |
КАЛАШНИК О. |
Обґрунтований вибір номенклатури показників споживчих властивостей – основа оцінювання конкурентоспроможності хутряних напівфабрикатів |
152 |
ГРИГОРЕНКО І. |
Аналіз дефектів ювелірних виробів,що виникають під час лиття |
157 |
ПРОБЛЕМИ БЕЗПЕЧНОСТІ ТОВАРІВ |
БЕЛІНСЬКА С. |
Управління біологічною безпечністю швидкозамороженої плодоовочевої продукції |
166 |
ОРЛОВА Н.,
КАМЄНЄВА Н. |
Безпечність заморожених напівфабрикатів із томатних овочів |
173 |