ЗАСТОСУВАННЯ РЕЧОВИН АНТИМІКРОБНОЇ ДІЇ ДЛЯ ПІДВИЩЕННЯ ТЕРМІНУ ЗБЕРІГАННЯ ЯГІД ЧОРНОЇ СМОРОДИНИ
УДК 634.7:664.8
ОСОКІНА Ніна,
к. с.-г. н., професор Уманського державного аграрного університету
ГЕРАСИМЧУК Олена,
викладач Уманського державного аграрного університету
ЗАСТОСУВАННЯ РЕЧОВИН АНТИМІКРОБНОЇ ДІЇ ДЛЯ ПІДВИЩЕННЯ ТЕРМІНУ ЗБЕРІГАННЯ ЯГІД ЧОРНОЇ СМОРОДИНИ
ЗАСТОСУВАННЯ РЕЧОВИН АНТИМІКРОБНОЇ ДІЇ ДЛЯ ПІДВИЩЕННЯ ТЕРМІНУ ЗБЕРІГАННЯ ЯГІД ЧОРНОЇ СМОРОДИНИ
ОСОКІНА Ніна,
к. с.-г. н., професор Уманського державного аграрного університету
ГЕРАСИМЧУК Олена,
викладач Уманського державного аграрного університету
ЗАСТОСУВАННЯ РЕЧОВИН АНТИМІКРОБНОЇ ДІЇ ДЛЯ ПІДВИЩЕННЯ ТЕРМІНУ ЗБЕРІГАННЯ ЯГІД ЧОРНОЇ СМОРОДИНИ
ЗАСТОСУВАННЯ РЕЧОВИН АНТИМІКРОБНОЇ ДІЇ ДЛЯ ПІДВИЩЕННЯ ТЕРМІНУ ЗБЕРІГАННЯ ЯГІД ЧОРНОЇ СМОРОДИНИ