ОЦІНКА ЯКОСТІ ХАРЧУВАННЯ СТУДЕНТІВ У ВИЩИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ УКРАЇНИ
УДК 642.58.057.875
ПЕРЕСІЧНИЙ Михайло,
д. т. н., професор Київського національного торговельно-економічного університету
ЗАВАДИНСЬКА Олена,
к. т. н., доцент Київського національного торговельно-економічного університету
ЗУБАР Надія,
к. т. н., доцент Київського національного торговельно-економічного університету
ОЦІНКА ЯКОСТІ ХАРЧУВАННЯ СТУДЕНТІВ У ВИЩИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ УКРАЇНИ
Наведено результати досліджень харчового статусу організму та фактичних раціонів харчування студентів на основі їхніх індивідуальних витрат енергії, фактичної енергетичної цінності раціонів і анкетного опитування студентів КНТЕУ. Встановлено рівень невідповідності раціонів харчування студентів нормам фізіологічних потреб в основних поживних речовинах, енергії, вітамінах і мінеральних елементах.
ОЦІНКА ЯКОСТІ ХАРЧУВАННЯ СТУДЕНТІВ У ВИЩИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ УКРАЇНИ
ПЕРЕСІЧНИЙ Михайло,
д. т. н., професор Київського національного торговельно-економічного університету
ЗАВАДИНСЬКА Олена,
к. т. н., доцент Київського національного торговельно-економічного університету
ЗУБАР Надія,
к. т. н., доцент Київського національного торговельно-економічного університету
ОЦІНКА ЯКОСТІ ХАРЧУВАННЯ СТУДЕНТІВ У ВИЩИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ УКРАЇНИ
Наведено результати досліджень харчового статусу організму та фактичних раціонів харчування студентів на основі їхніх індивідуальних витрат енергії, фактичної енергетичної цінності раціонів і анкетного опитування студентів КНТЕУ. Встановлено рівень невідповідності раціонів харчування студентів нормам фізіологічних потреб в основних поживних речовинах, енергії, вітамінах і мінеральних елементах.
ОЦІНКА ЯКОСТІ ХАРЧУВАННЯ СТУДЕНТІВ У ВИЩИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ УКРАЇНИ