УВАГА! Нова платформа Міжнародного науково-практичного журналу «Товари і ринки».
Перейти за посиланням -  
http://journals.knute.edu.ua/commodities-and-markets/index

Статті

БІФІДОГЕННІ ВЛАСТИВОСТІ ЦИКОРІЮ (CICHORIUM INTYBUS)

Автор: sveta on . Posted in 2008-2

УДК 633.78
 
ГОЛУБ Богдан,
к. т. н., доцент Київського національного торговельно-економічного університету
 
ДАНИЛЕНКО Світлана,
к. т. н., ст. наук. співробітник Технологічного інституту молока та м’яса УААН
 
РУДАВСЬКА Ганна,
д. с.-г. н., професор Київського національного торговельно-економічного університету
 
БІФІДОГЕННІ ВЛАСТИВОСТІ ЦИКОРІЮ (CICHORIUM INTYBUS)
 
Наведено результати експерименту щодо вивчення біфідогенних властивостей водного екстракту кореневого цикорію. Показано значний біфідогенний ефект відносно досліджених монокультур Bifidobacterium animalis subsp. lactis (bb-12) і Bifidobacterium longum (IMB B 7165).

 БІФІДОГЕННІ ВЛАСТИВОСТІ ЦИКОРІЮ (CICHORIUM INTYBUS)