БІФІДОГЕННІ ВЛАСТИВОСТІ ЦИКОРІЮ (CICHORIUM INTYBUS)
УДК 633.78
ГОЛУБ Богдан,
к. т. н., доцент Київського національного торговельно-економічного університету
ДАНИЛЕНКО Світлана,
к. т. н., ст. наук. співробітник Технологічного інституту молока та м’яса УААН
РУДАВСЬКА Ганна,
д. с.-г. н., професор Київського національного торговельно-економічного університету
БІФІДОГЕННІ ВЛАСТИВОСТІ ЦИКОРІЮ (CICHORIUM INTYBUS)
Наведено результати експерименту щодо вивчення біфідогенних властивостей водного екстракту кореневого цикорію. Показано значний біфідогенний ефект відносно досліджених монокультур Bifidobacterium animalis subsp. lactis (bb-12) і Bifidobacterium longum (IMB B 7165).
БІФІДОГЕННІ ВЛАСТИВОСТІ ЦИКОРІЮ (CICHORIUM INTYBUS)
ГОЛУБ Богдан,
к. т. н., доцент Київського національного торговельно-економічного університету
ДАНИЛЕНКО Світлана,
к. т. н., ст. наук. співробітник Технологічного інституту молока та м’яса УААН
РУДАВСЬКА Ганна,
д. с.-г. н., професор Київського національного торговельно-економічного університету
БІФІДОГЕННІ ВЛАСТИВОСТІ ЦИКОРІЮ (CICHORIUM INTYBUS)
Наведено результати експерименту щодо вивчення біфідогенних властивостей водного екстракту кореневого цикорію. Показано значний біфідогенний ефект відносно досліджених монокультур Bifidobacterium animalis subsp. lactis (bb-12) і Bifidobacterium longum (IMB B 7165).
БІФІДОГЕННІ ВЛАСТИВОСТІ ЦИКОРІЮ (CICHORIUM INTYBUS)