ОЦІНКА ЯКОСТІ ЗАМОРОЖЕНИХ ТОМАТІВ У ВЛАСНОМУ СОКУ
УДК 641.528:635.64
КАМЄНЄВА Наталія,
аспірант Київського національного торговельно-економічного університету
ОЦІНКА ЯКОСТІ ЗАМОРОЖЕНИХ ТОМАТІВ У ВЛАСНОМУ СОКУ
Представлено оцінку якості томатів у власному соку з м’якоттю за розробленою баловою шкалою та фізико-хімічними показниками на всіх етапах заморожування і зберігання. Визначено оптимальну концентрацію гуарової камеді у соку за сукупністю органолептичних і фізико-хімічних показників якості.
ОЦІНКА ЯКОСТІ ЗАМОРОЖЕНИХ ТОМАТІВ У ВЛАСНОМУ СОКУ
КАМЄНЄВА Наталія,
аспірант Київського національного торговельно-економічного університету
ОЦІНКА ЯКОСТІ ЗАМОРОЖЕНИХ ТОМАТІВ У ВЛАСНОМУ СОКУ
Представлено оцінку якості томатів у власному соку з м’якоттю за розробленою баловою шкалою та фізико-хімічними показниками на всіх етапах заморожування і зберігання. Визначено оптимальну концентрацію гуарової камеді у соку за сукупністю органолептичних і фізико-хімічних показників якості.
ОЦІНКА ЯКОСТІ ЗАМОРОЖЕНИХ ТОМАТІВ У ВЛАСНОМУ СОКУ