БІОЛОГІЧНО АКТИВНІ РЕЧОВИНИ НЕКРІПЛЕНИХ ПЛОДОВО-ЯГІДНИХ ВИНОМАТЕРІАЛІВ
УДК 663.3
ТОКАР Анастасія,
к. с.-г. н., доцент Уманського державного аграрного університету
МАЗУР Валерій,
викладач Уманського державного аграрного університету
БІОЛОГІЧНО АКТИВНІ РЕЧОВИНИ НЕКРІПЛЕНИХ ПЛОДОВО-ЯГІДНИХ ВИНОМАТЕРІАЛІВ
Наведено результати досліджень щодо вмісту фенольних сполук, барвних речовин, аскорбінової кислоти, вітаміну В1 і каротину в сировині та некріплених виноматеріалах з яблук, груш, вишень, чорної смородини, малини, аґрусу, йошти, шовковиці, чорної бузини врожаю 2003–2006 рр. Проаналізовано вплив різних чинників на біологічну цінність плодово-ягідних виноматеріалів.
БІОЛОГІЧНО АКТИВНІ РЕЧОВИНИ НЕКРІПЛЕНИХ ПЛОДОВО-ЯГІДНИХ ВИНОМАТЕРІАЛІВ
ТОКАР Анастасія,
к. с.-г. н., доцент Уманського державного аграрного університету
МАЗУР Валерій,
викладач Уманського державного аграрного університету
БІОЛОГІЧНО АКТИВНІ РЕЧОВИНИ НЕКРІПЛЕНИХ ПЛОДОВО-ЯГІДНИХ ВИНОМАТЕРІАЛІВ
Наведено результати досліджень щодо вмісту фенольних сполук, барвних речовин, аскорбінової кислоти, вітаміну В1 і каротину в сировині та некріплених виноматеріалах з яблук, груш, вишень, чорної смородини, малини, аґрусу, йошти, шовковиці, чорної бузини врожаю 2003–2006 рр. Проаналізовано вплив різних чинників на біологічну цінність плодово-ягідних виноматеріалів.
БІОЛОГІЧНО АКТИВНІ РЕЧОВИНИ НЕКРІПЛЕНИХ ПЛОДОВО-ЯГІДНИХ ВИНОМАТЕРІАЛІВ