ВИКОРИСТАННЯ ХУРМИ В ТЕХНОЛОГІЯХ САМБУКІВ
УДК 641.8:641.52
МЕДВЕДЄВА Анжеліка,
к. т. н., доцент Київського національного торговельно-економічного університету
ДЗЮНДЗЯ Оксана,
аспірант Київського національного торговельно-економічного університету
ВИКОРИСТАННЯ ХУРМИ В ТЕХНОЛОГІЯХ САМБУКІВ
Вивчено можливість застосування хурми у технологіях самбуків. Запропоновано використовувати цю сировину у солодких стравах із частковою або повною заміною сахарози на фруктозу. Розроблено технологію та рецептури самбуків із застосуванням свіжої хурми й порошку з неї, що сприятиме розширенню асортименту продукції профілактичного призначення.
ВИКОРИСТАННЯ ХУРМИ В ТЕХНОЛОГІЯХ САМБУКІВ
МЕДВЕДЄВА Анжеліка,
к. т. н., доцент Київського національного торговельно-економічного університету
ДЗЮНДЗЯ Оксана,
аспірант Київського національного торговельно-економічного університету
ВИКОРИСТАННЯ ХУРМИ В ТЕХНОЛОГІЯХ САМБУКІВ
Вивчено можливість застосування хурми у технологіях самбуків. Запропоновано використовувати цю сировину у солодких стравах із частковою або повною заміною сахарози на фруктозу. Розроблено технологію та рецептури самбуків із застосуванням свіжої хурми й порошку з неї, що сприятиме розширенню асортименту продукції профілактичного призначення.
ВИКОРИСТАННЯ ХУРМИ В ТЕХНОЛОГІЯХ САМБУКІВ