ОЦІНКА РАЦІОНІВ ХАРЧУВАННЯ УЧНІВ У ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ УКРАЇНИ
УДК 642.5:641.5
ГРИГОРЕНКО Олег,
к. т. н., доцент Київського національного торговельно-економічного університету
ОЦІНКА РАЦІОНІВ ХАРЧУВАННЯ УЧНІВ У ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ УКРАЇНИ
Досліджено обідні раціони харчування учнів професійно-технічних навчальних закладів України за місцем навчання. Визначено значні відхилення щодо енергетичної цінності раціонів, а також вмісту в них вітамінів і мінеральних речовин. Запропоновано методику оцінювання раціонів харчування за комплексним показником якості.
ОЦІНКА РАЦІОНІВ ХАРЧУВАННЯ УЧНІВ У ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ УКРАЇНИ
ГРИГОРЕНКО Олег,
к. т. н., доцент Київського національного торговельно-економічного університету
ОЦІНКА РАЦІОНІВ ХАРЧУВАННЯ УЧНІВ У ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ УКРАЇНИ
Досліджено обідні раціони харчування учнів професійно-технічних навчальних закладів України за місцем навчання. Визначено значні відхилення щодо енергетичної цінності раціонів, а також вмісту в них вітамінів і мінеральних речовин. Запропоновано методику оцінювання раціонів харчування за комплексним показником якості.
ОЦІНКА РАЦІОНІВ ХАРЧУВАННЯ УЧНІВ У ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ УКРАЇНИ