НАУКОВЕ ОБҐРУНТУВАННЯ РЕЖИМУ СТЕРИЛІЗАЦІЇ РИБОРОСЛИННИХ КОНСЕРВІВ
УДК 660.2: 641.5:639.2
СИДОРЕНКО Олена,
к. т. н., доцент Київського національного торговельно-економічного університету
НАУКОВЕ ОБҐРУНТУВАННЯ РЕЖИМУ СТЕРИЛІЗАЦІЇ РИБОРОСЛИННИХ КОНСЕРВІВ
Наведено результати аналітико-практичних досліджень щодо наукового обґрунтування та розробки режиму й формули стерилізації нових видів консервів риборослинних в скляній тарі з кришкою системи twist-off "Товстолобик консервований з додаванням морських водоростей", що забезпечує промислову стерильність продукту та збереження високого рівня органолептичних властивостей.
НАУКОВЕ ОБҐРУНТУВАННЯ РЕЖИМУ СТЕРИЛІЗАЦІЇ РИБОРОСЛИННИХ КОНСЕРВІВ
СИДОРЕНКО Олена,
к. т. н., доцент Київського національного торговельно-економічного університету
НАУКОВЕ ОБҐРУНТУВАННЯ РЕЖИМУ СТЕРИЛІЗАЦІЇ РИБОРОСЛИННИХ КОНСЕРВІВ
Наведено результати аналітико-практичних досліджень щодо наукового обґрунтування та розробки режиму й формули стерилізації нових видів консервів риборослинних в скляній тарі з кришкою системи twist-off "Товстолобик консервований з додаванням морських водоростей", що забезпечує промислову стерильність продукту та збереження високого рівня органолептичних властивостей.
НАУКОВЕ ОБҐРУНТУВАННЯ РЕЖИМУ СТЕРИЛІЗАЦІЇ РИБОРОСЛИННИХ КОНСЕРВІВ