ОПТИМІЗАЦІЯ УМОВ ОХОЛОДЖЕННЯ ОГІРКІВ
УДК 664.8.037.1: 635.63
ДУБІНІНА А.,
к. т. н., професор Харківського державного університету харчування та торгівлі
СЕЛЮТІНА Г.,
к. т. н., доцент Харківського державного університету харчування та торгівлі
БІЛОУС В.,
асистент Харківського державного університету харчування та торгівлі
ОПТИМІЗАЦІЯ УМОВ ОХОЛОДЖЕННЯ ОГІРКІВ
Розглянуто методи визначення динамічних параметрів харчових продуктів. Проаналізовано використання регресійного алгоритму обчислення параметрів об’єкта дослідження на прикладі обробки експериментальних даних. Визначено оптимальні режими охолодження огірків.
ОПТИМІЗАЦІЯ УМОВ ОХОЛОДЖЕННЯ ОГІРКІВ
ДУБІНІНА А.,
к. т. н., професор Харківського державного університету харчування та торгівлі
СЕЛЮТІНА Г.,
к. т. н., доцент Харківського державного університету харчування та торгівлі
БІЛОУС В.,
асистент Харківського державного університету харчування та торгівлі
ОПТИМІЗАЦІЯ УМОВ ОХОЛОДЖЕННЯ ОГІРКІВ
Розглянуто методи визначення динамічних параметрів харчових продуктів. Проаналізовано використання регресійного алгоритму обчислення параметрів об’єкта дослідження на прикладі обробки експериментальних даних. Визначено оптимальні режими охолодження огірків.
ОПТИМІЗАЦІЯ УМОВ ОХОЛОДЖЕННЯ ОГІРКІВ