УВАГА! Нова платформа Міжнародного науково-практичного журналу «Товари і ринки».
Перейти за посиланням -  
http://journals.knute.edu.ua/commodities-and-markets/index

Статті

АНАЛІЗ ХАРЧОВОГО РАЦІОНУ ДІТЕЙ У ДОШКІЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ

Автор: sveta on . Posted in 2010-2

УДК 641.053.2
 
СОБКО А.,
к. т. н., ст. викладач Черкаського національного університету ім. Б. Хмельницького
 
АНАЛІЗ ХАРЧОВОГО РАЦІОНУ ДІТЕЙ У ДОШКІЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ
 
Надано результати аналізу хімічного складу харчового раціону дітей дошкільного віку. Обґрунтовано необхідність суттєвого коригування раціону з урахуванням вікових категорій і потреб організму, який росте. Для оптимізації структури раціонів харчування запропоновано розробити та впровадити в практику їдалень дошкільних закладів новітні технології функціональних продуктів харчування, які містять дефіцитні для цього віку есенційні речовини.

 АНАЛІЗ ХАРЧОВОГО РАЦІОНУ ДІТЕЙ У ДОШКІЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ