Приймаються статті для публікації в № 2 (42)/2022
rn Міжнародного науково-практичного журналу "Товари і ринки" з технічних та економічних наук 

2021.04(40)

Автор: sveta on . Posted in 2021

Міжнародний науково-практичний журнал "Товари і ринки" № 4 (40) 2021
  • статті проходять рецензування;
  • зміст затверджено на засіданні редакційної колегії;
  • видається за рекомендацією Вченої ради КНТЕУ
    (протокол засідання № 5 від 25.11.2021);
  • підписано до друку 10.12.2021. 



 ТИТУЛ
DOI: https://doi.org/10.31617/tr.knute.2021(40)

 

З М І С Т
 
РИНКОВІ ДОСЛІДЖЕННЯ
НАЗАРОВА К., МІНЯЙЛО В., НЕГОДЕНКО В.
Ринок аудиторських послуг в Україні

4
ВЛАСЕНКО І., СЕМКО Т.
М’ясопереробна галузь України: тенденції та перспективи

 

16
ЛОГІСТИКА ТА УПРАВЛІННЯ ЛАНЦЮГАМИ ПОСТАВОК
НЕЧИПОРУК А.
Транспортна логістика в умовах пандемії

 
26
ЦИФРОВІ ТЕХНОЛОГІЇ
ГЕСЕЛЕВА Н., ШЕСТАКОВА П.
Оптимізація бізнес-процесів телекомунікаційної компанії

37
КОСТЮК Ю., ШЕСТАК Я.
Транспортний рівень моделі ISO/OSI в комп’ютерних мережах

 
49
УДОСКОНАЛЕННЯ ВЛАСТИВОСТЕЙ ТОВАРІВ
ОСИКА В., КОМАХА О., КОМАХА В.
Безпечність паперових пакувальних матеріалів з полімерними покриттями

59
МАРЧУК Н., ОСІЄВСЬКА В., МИХАЙЛОВА Г.
Класифікація носимих електронних пристроїв

68
СІМ’ЯЧКО О., КАЛУГА Н.
Товари для домашніх тварин: асортимент і критерії класифікації

79
ДОМБРОВСЬКА О., ТІХОСОВА Г., КРАГЛІК В.
Харчова цінність інноваційної продукції з насіння технічних конопель

 
90
ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
ШАПОВАЛОВА Н., ВЕЖЛІВЦЕВА С., АНТЮШКО Д.
Споживні властивості локшини з використанням порошку із суцвіття чорнобривців (Tagetes L.)

 
102
НОВІТНІ ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
ГНІЦЕВИЧ В., ВАСИЛЬЄВА О.
Піноутворювальні властивості модельних систем на основі молочної сироватки

113
ГРАБОВСЬКА О., ВІТРЯК О., АВРАМЕНКО А.
Концентрат киселю з інкапсульованим екстрактом гібіскусу

122
 

2021.03(39)

Автор: sveta on . Posted in 2021

Міжнародний науково-практичний журнал "Товари і ринки" № 3 (39) 2021
  • статті проходять рецензування;
  • зміст затверджено на засіданні редакційної колегії;
  • видається за рекомендацією Вченої ради КНТЕУ
    (протокол засідання № 2 від 31.08.2021);
  • підписано до друку 17.09.2021. 



 ТИТУЛ
DOI: https://doi.org/10.31617/tr.knute.2021(39)

 

Привітання з нагоди 75-річчя
Київського національного торговельно-економічного університету

 
З М І С Т
 
РИНКОВІ ДОСЛІДЖЕННЯ
ФЕДУЛОВА І., ВАСЮТИНСЬКА Ю.
Інноваційна активність підприємств молочної галузі України
4
ПАСІЧНИЙ М.
Ринок тютюнових виробів в Україні: фіскальна та регулююча роль оподаткування
26
П’ЯТНИЦЬКА Г., ГРИГОРЕНКО О.
Управлінські та дизайнерські рішення готельєрів в умовах пандемії

 
42
УДОСКОНАЛЕННЯ ВЛАСТИВОСТЕЙ ТОВАРІВ

ІНДУТНИЙ В., МЕРЕЖКО Н., ПІРКОВІЧ К.
Товарознавча експертиза ювелірних виробів
60
ОСИКА В., КОМАХА О., КОМАХА В.
Паперові пакувальні матеріали: стійкість до руйнівних чинників
75
ПАЛІЄНКО О.
Композитна кераміка спеціального призначення
86
ЗАВАРЗІН О.
Дизайн готельно-ресторанних комплексів: систематизація оздоблювальних матеріалів

 
96
ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
ПРИТУЛЬСЬКА Н., МОТУЗКА Ю., КОШЕЛЬНИК А.
Фізіологічна ефективність напоїв з насіння пажитника грецького
105
АНТЮШКО Д.
Вітамінна цінність продукту для ентерального харчування геродієтичного призначення

 
115

 
НОВІТНІ ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
ФЕДОРОВА Д.
Заварні напівфабрикати з наповнювачами: технологія та якість
126
КРАВЧЕНКО М., МИХАЙЛИК В., МАРУСЯК Т.
Якість пісочного печива з композицією шротів
141

2021.02(38)

Автор: sveta on . Posted in 2021

Міжнародний науково-практичний журнал "Товари і ринки" № 2 (38) 2021
  • статті проходять рецензування;
  • зміст затверджено на засіданні редакційної колегії;
  • видається за рекомендацією Вченої ради КНТЕУ
    (протокол засідання № 12 від 27.05.2021);
  • підписано до друку 15.06.2021. 



 ТИТУЛ
DOI: https://doi.org/10.31617/tr.knute.2021(38)


З М І С Т
 
РИНКОВІ ДОСЛІДЖЕННЯ
ПОЛЮГА В., ЗОЛОТАРЬОВА О., КОМАХА О.
Ринок цементу в Україні
4
 
БОНДАРЄВА А., ЖАЛДАК М., МОКРОУСОВА О.
Україна на світовому ринку шкіряних матеріалів
16
 
ЮДІНА Т., СЕРЕНКО А.
Формування вітчизняного ринку безлактозних і низьколактозних молочних продуктів
33
 
БУДЗЯК В., БУДЗЯК О.
Імпортозаміщення сільськогосподарської продукції на ринку України

 
44

 
МЕТОДОЛОГІЯ ОЦІНЮВАННЯ ЯКОСТІ ТОВАРІВ
РОМАНЕНКО Р., РАСУЛОВ Р., РОМАНЕНКО О.
Метод експрес-діагностики рибних напівфабрикатів

 
53

 
ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
ANTIUSHKO D.
The elements composition of gerodietetic product for enteral nutrition
63
 
АДАМЧУК Л., СУХЕНКО В., ТИСЕВИЧ Є.
Якість перги: ботанічна ідентифікація та технологія виробництва

 
70

 
НОВІТНІ ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
МЕДВЕДЄВА А., АНТОНЮК І., ГРАБОВСЬКА О.
Технологія аглютенових пряників з борошна кунжутного
85
 
КРАВЧЕНКО М., РОМАНОВСЬКА О., МАРУСЯК Т.
Реологічні властивості бісквітного тіста з борошном зі спельти
94
 

2021.01(37)

Автор: sveta on . Posted in 2021

Міжнародний науково-практичний журнал "Товари і ринки" № 1 (37) 2021
  • статті проходять рецензування;
  • зміст затверджено на засіданні редакційної колегії;
  • видається за рекомендацією Вченої ради КНТЕУ
    (протокол засідання № 8 від 25.02.2021);
  • підписано до друку 12.03.2021. 



 ТИТУЛ
DOI: https://doi.org/10.31617/tr.knute.2021(37)


З М І С Т

РИНКОВІ ДОСЛІДЖЕННЯ
МЕРЕЖКО Н., ЗОЛОТАРЬОВА О.
Вплив пандемії СOVID-19 на світовий ринок елітних товарів
4
АНДРІЄВСЬКА Л., ГЛУШКОВА Т., КОЛОМІЄЦЬ Т.
Світовий ринок смартфонів

 
19
КІБЕРБЕЗПЕКА В ІНФОРМАЦІЙНОМУ СУСПІЛЬСТВІ
БІЛЯВСЬКА Ю., МИКИТЕНКО Н., ШЕСТАК Я.
Кібербезпека та захист інформації під час пандемії COVID-19

 
34
ІННОВАЦІЙНИЙ МАРКЕТИНГ
П’ЯТНИЦЬКА Г., ГРИГОРЕНКО О., ТАРАСЮК М.
Вендингова торгівля: типізація, переваги та ризики
47
МОЛЧАНОВА Е., КОВТОНЮК К.
Мобільна телефонія в диджитал-епоху
62
БОВШ Л., РАСУЛОВА А., ОХРІМЕНКО А.
Геокарта клієнтського середовища ресторану: наукове обґрунтування

 
76
РИНОК ФІНАНСОВИХ ПОСЛУГ
AVANESOVA I.
Financial services market assets in Ukraine

 
86
УДОСКОНАЛЕННЯ ВЛАСТИВОСТЕЙ ТОВАРІВ
OSYKA V., KOMAKHA O., KOMAKHA V.
Waterproof paper packaging materials: comprehensive quality assessment
97
БОЖКО Т., ЗАГРІВАЯ І., БОЛІЛА Н.
Товарознавча оцінка засобів жіночої гігієни

 
106
ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
СИДОРЕНКО О., ПЕТРОВА О., ДОНЧЕВСЬКА Р.
Біологічна цінність порошку з креветки Palaemon adspersus
115