Випуск 2011.01(11)
Інформація про Міжнародну науково-практичну конференцію "Товарознавство і торговельне підприємництво: дослідження, інновації, освіта" 5
Інноваційний вектор розвитку торгівлі в Україні ........................................................................7
ГОЛОШУБОВА Н.
Розвиток торговельних мереж в Україні ....................................................................................15
ФИЛЮК Г., ШЕВЧУК О.
Тенденції розвитку споживчого ринку України .........................................................................24
ГРИГОРЕНКО Т.
Класифікація франчайзингових мереж ........................................................................................36
ТЕРЕЩЕНКО С., ГАЛЬКО С.
Управління ризиками під час митного контролю товарів ........................................................43
П’ЯТНИЦЬКА Г.
Просування товарів і торговельних послуг засобами інтернет-реклами .................................49
ЗУБКО О.
Методичні підходи до визначення рівнів технологічної місткості українського експорту .....59
Лазебна І.
Ринок кондитерських виробів України ......................................................................................67
Черняк Л., Пірковіч К.
Тенденції розвитку ринку взуття в Україні .................................................................................77
Наконечна А.
Виробництво та реалізація меблів в Україні ...............................................................................82
Класифікація паперу для друку ....................................................................................................91
КАРАВАЄВ Т., СВІДЕРСЬКИЙ В.
Удосконалення класифікації лакофарбових матеріалів і покриттів ...........................................98
СІМ’ЯЧКО О., МАРЧУК Н.
Класифікація товарів для облаштування та декорування присадибної території ..................103
АНДРІЄВСЬКА Л.
Класифікаційні ознаки паперових виробів санітарно-гігієнічного призначення ..................110
Технологія кулінарних виробів із прісного тіста підвищеної харчової цінності .....................115
Динаміка фізико-хімічних показників синбіотичних ферментованих молочних напоїв при зберіганні .....................................................................................................................................121
ДОРОХОВИЧ В., СОЛОВЙОВА О.
Оцінка якості цукру та цукрозамінників ....................................................................................127
ДУБІНІНА А., ЛЕТУТА Т., ТОМАШЕВСЬКА Р.
Порівняльна оцінка якості господарсько-ботанічних сортів гарбуза ......................................132
Стан харчування населення України ........................................................................................140
КОРЗУН В., СОБКО А.
Нормування фізіологічних потреб дітей дошкільного віку в макронутрієнтах .......................147
Удосконалення паперових пакувальних матеріалів для харчових продуктів ........................152
ПАСАЛЬСЬКИЙ Б., РОДЖ’ЄРС М., ЖМУДЬ Б.
Використання присадок на базі іонізованих рослинних олій в мастилах і паливі ................158
ЩЕРБІНІНА І.
Номенклатура показників якості корсетних виробів ................................................................170
Концептуальні засади гарантій безпечності харчових продуктів ...........................................176
ЛИХОЛАТ О., ВИШНІКІНА О.
Контроль залишкових гормональних препаратів у харчових продуктах ...............................183
РИНКОВІ ДОСЛІДЖЕННЯ
ЛІГОНЕНКО Л., КРАСНЕВИЧ Г.Інноваційний вектор розвитку торгівлі в Україні ........................................................................7
ГОЛОШУБОВА Н.
Розвиток торговельних мереж в Україні ....................................................................................15
ФИЛЮК Г., ШЕВЧУК О.
Тенденції розвитку споживчого ринку України .........................................................................24
ГРИГОРЕНКО Т.
Класифікація франчайзингових мереж ........................................................................................36
ТЕРЕЩЕНКО С., ГАЛЬКО С.
Управління ризиками під час митного контролю товарів ........................................................43
П’ЯТНИЦЬКА Г.
Просування товарів і торговельних послуг засобами інтернет-реклами .................................49
ЗУБКО О.
Методичні підходи до визначення рівнів технологічної місткості українського експорту .....59
Лазебна І.
Ринок кондитерських виробів України ......................................................................................67
Черняк Л., Пірковіч К.
Тенденції розвитку ринку взуття в Україні .................................................................................77
Наконечна А.
Виробництво та реалізація меблів в Україні ...............................................................................82
МЕТОДОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ КЛАСИФІКАЦІЇ ТОВАРІВ
ГЛУШКОВА Т.Класифікація паперу для друку ....................................................................................................91
КАРАВАЄВ Т., СВІДЕРСЬКИЙ В.
Удосконалення класифікації лакофарбових матеріалів і покриттів ...........................................98
СІМ’ЯЧКО О., МАРЧУК Н.
Класифікація товарів для облаштування та декорування присадибної території ..................103
АНДРІЄВСЬКА Л.
Класифікаційні ознаки паперових виробів санітарно-гігієнічного призначення ..................110
НОВІТНІ ТЕХНОЛОГІЇ ОЗДОРОВЧИХ ПРОДУКТІВ
КРАВЧЕНКО М., КРИВОРУЧКО М., АНТОНЕНКО А.Технологія кулінарних виробів із прісного тіста підвищеної харчової цінності .....................115
ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
ГОЛУБ Б., ДАНИЛЕНКО С., РУДАВСЬКА Г.Динаміка фізико-хімічних показників синбіотичних ферментованих молочних напоїв при зберіганні .....................................................................................................................................121
ДОРОХОВИЧ В., СОЛОВЙОВА О.
Оцінка якості цукру та цукрозамінників ....................................................................................127
ДУБІНІНА А., ЛЕТУТА Т., ТОМАШЕВСЬКА Р.
Порівняльна оцінка якості господарсько-ботанічних сортів гарбуза ......................................132
ФОРМУВАННЯ ХАРЧОВИХ РАЦІОНІВ НАСЕЛЕННЯ
ЄГОРОВ Б., МАРДАР М.Стан харчування населення України ........................................................................................140
КОРЗУН В., СОБКО А.
Нормування фізіологічних потреб дітей дошкільного віку в макронутрієнтах .......................147
УДОСКОНАЛЕННЯ СПОЖИВЧИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ НЕПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ
ОСИКА В., МОСТИКА К.Удосконалення паперових пакувальних матеріалів для харчових продуктів ........................152
ПАСАЛЬСЬКИЙ Б., РОДЖ’ЄРС М., ЖМУДЬ Б.
Використання присадок на базі іонізованих рослинних олій в мастилах і паливі ................158
ЩЕРБІНІНА І.
Номенклатура показників якості корсетних виробів ................................................................170
ПРОБЛЕМИ БЕЗПЕЧНОСТІ ТОВАРІВ
БЕЛІНСЬКА С., ОРЛОВА Н., МОТУЗКА Ю.Концептуальні засади гарантій безпечності харчових продуктів ...........................................176
ЛИХОЛАТ О., ВИШНІКІНА О.
Контроль залишкових гормональних препаратів у харчових продуктах ...............................183