|
УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ТА БЕЗПЕЧНІСТЮ |
|
Притульська Н., Антюшко Д., Осика В. |
|
|
Маркування харчових продуктів: новели українського законодавства |
5 |
|
|
|
|
ТОРГОВЕЛЬНИЙ МАРКЕТИНГ |
|
Лабурцева О. |
|
|
Комунікаційні бренд-стратегії торговельних мереж України |
15 |
|
Кордзая Н., Ковалів І. |
|
|
Маркетингове дослідження вподобань споживачів продуктів оздоровчого харчування |
29 |
|
|
|
|
РИНКОВІ ДОСЛІДЖЕННЯ |
|
Мотузка Ю., Кошельник А. |
|
|
Ринок аналогів молочних продуктів рослинного походження: світові тренди |
38 |
|
Власенко І., Семко Т. |
|
|
Олійно-жирова галузь України: виклики та потенціал розвитку |
50 |
|
Караваєв Т., Коломієць Т., Сім’ячко О. |
|
|
Взуття з текстилю в Україні: ринкові дослідження |
60 |
|
|
|
УДОСКОНАЛЕННЯ СПОЖИВЧИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ
НЕПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ |
|
Мережко Н., Михайлова Г., Осієвська В. |
|
|
Постільні вироби: систематизація показників властивостей за моделлю Кано |
75 |
|
|
|
|
ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ |
|
Белінська С., Камєнєва Н., Мороз О. |
|
|
Товарознавча оцінка рамбутана (Nephelium lappaceum L.) |
87 |
|
|
|
|
НОВІТНІ ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ |
|
Гніцевич В., Гончар Ю. |
|
|
Технологія та якість низьколактозних емульсійних соусів |
94 |
|
Кравченко М., Рибчук Л. |
|
|
Новітні технології марципанових паст |
105 |