ТЕХНОЛОГІЯ ПІСОЧНОГО ПЕЧИВА ЗІ ШРОТАМИ ОЛІЙНИХ КУЛЬТУР
УДК 664.682
КРАВЧЕНКО Михайло,
д. т. н., професор Київського національного торговельно-економічного університету
ТКАЧЕНКО Любов,
к. т. н., доцент Київського національного торговельно-економічного університету
МИХАЙЛИК Віталій,
здобувач Київського національного торговельно-економічного університету
КРАВЧЕНКО Михайло,
д. т. н., професор Київського національного торговельно-економічного університету
ТКАЧЕНКО Любов,
к. т. н., доцент Київського національного торговельно-економічного університету
МИХАЙЛИК Віталій,
здобувач Київського національного торговельно-економічного університету
ТЕХНОЛОГІЯ ПІСОЧНОГО ПЕЧИВА ЗІ ШРОТАМИ ОЛІЙНИХ КУЛЬТУР
На основі проведених досліджень фізико-хімічного складу шротів насіння льону, кунжуту, ядер волоського горіха методом математичного моделювання розраховано їхню композицію, доцільність використання якої доведено для удосконалення технології та підвищення поживної цінності пісочного печива.
Ключові слова: пісочне печиво, композиція шротів, насіння льону, насіння кунжуту, ядра волоського горіха, поживна цінність.